Bilservice & bilreparationDiagnosBromsservice & bromsreparationerBatteriserviceBelysningService av avgassystemExtratjänsterPlåtskador & KrockskadorDäckserviceBilglasDieselserviceAC-serviceService av tilläggsvärmareSläcka tvåor
Bosch Car Service

Automekano i Göteborg AB

Meny

Bosch Car Service-kortet

Bosch Car Service-kortet

Bosch Car Service-kortet - Ett smart kort fullt med fördelar!

Vill du betala allt direkt eller föredrar du att dela upp beloppet i mindre betalningar? Bosch Car Service erbjuder smart bilservice. Och smart finansiering.

Här är några av kortförmånerna:

  • När du har utfört service på vår verkstad eller köpt något i vår butik kan du betala hela beloppet efterföljande månad. Om du så önskar kan du välja att dela upp beloppet på fyra månader helt utan extra kostnad utöver inköpsbeloppet.
  • Du kan få upp till 24 månaders räntefri delbetalning.
  • Välj i lugn och ro vilket betalningsalternativ som passar dig bäst månaden efter köpet.
  • Du får ta del av unika specialerbjudanden som gäller exklusivt för dig med Bosch Car Service-kort.
  • Det kostar inget att skaffa eller ha ett kort.

Klicka här för att ansöka direkt. Du kan också ansöka om kortet snabbt och enkelt i vår butik. Välj önskat kreditbelopp, sedan är det klart att handla!

bil

Auktoriserad märkesverkstad för SsangYong

Vi är utöver Bosch Car Service även auktoriserad märkesverkstad för SsangYong med elva års erfarenhet av deras modellprogram.

Service av SsanYong

Vi utför all service samt säljer reservdelar till SsangYong. Vi kan även vara behjälpliga med hyrbilar till vettiga priser under reparationstid.

"En innovativ och respekterad koreansk biltillverkare."

SsangYong är en traditionell koreansk tillverkare av SUV och fyrhjulsdrivna fordon. Under mer än 60 år har Ssangyong specialiserat sig på bilmodellen SUV och på fyrhjulsdrivna fordon som skiljer sig från mängden både när det gäller teknik och design.

Utgångspunkten har alltid varit att erbjuda föraren högsta kvalitet och en förstklassig körupplevelse. SsangYongs bilar produceras med branschens modernaste produktionsmetoder och strängaste kvalitetskrav. Ssangyong säljs i mer än 115 länder över hela världen och erbjuds av ett nätverk av auktoriserade återförsäljare i Sverige.

Automekano i Göteborg AB - en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service - den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken - bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!