Bilservice & bilreparationDiagnosBromsservice & bromsreparationerBatteriserviceBelysningService av avgassystemExtratjänsterPlåtskador & KrockskadorDäckserviceBilglasDieselserviceAC-serviceService av tilläggsvärmareSläcka tvåor
Bosch Car Service

Automekano i Göteborg AB

Meny

Plåtskador & Krockskador

Plåtskador & Krockskador

Vi kan plåtskador och krockskador

Har du drabbats av en krockskada eller fått en olycklig repa i lacken? Ibland är oturen framme, hur försiktig man än är. Vi på Bosch Car Service hanterar och åtgärdar de flesta typer av plåtskador och lackskador - för samtliga bilmärken. Vi utför även bilplastarbeten. I vår plåtverkstad har vi utrustning och kompetens för att rikta skadade karosser eller, om så krävs, ersätta de detaljer som är svårt skadade.

Vår ambition är att utföra arbetet med en kvalitetsnivå utöver alla branschregler och med största möjliga miljöhänsyn. Känslan när du hämtar ut din bil efter en plåtskada eller annan skada ska vara att det som hände aldrig har hänt.

Vid hjälper dig med försäkringen vid plåtskador

Om du vill kan vi hjälpa till med skadeanmälan och ombesörja kontakten med ditt försäkringsbolag. Bosch Car Service samarbetar med och är certifierade av alla större försäkringsbolag.

bil

Auktoriserad märkesverkstad för SsangYong

Vi är utöver Bosch Car Service även auktoriserad märkesverkstad för SsangYong med elva års erfarenhet av deras modellprogram.

Service av SsanYong

Vi utför all service samt säljer reservdelar till SsangYong. Vi kan även vara behjälpliga med hyrbilar till vettiga priser under reparationstid.

"En innovativ och respekterad koreansk biltillverkare."

SsangYong är en traditionell koreansk tillverkare av SUV och fyrhjulsdrivna fordon. Under mer än 60 år har Ssangyong specialiserat sig på bilmodellen SUV och på fyrhjulsdrivna fordon som skiljer sig från mängden både när det gäller teknik och design.

Utgångspunkten har alltid varit att erbjuda föraren högsta kvalitet och en förstklassig körupplevelse. SsangYongs bilar produceras med branschens modernaste produktionsmetoder och strängaste kvalitetskrav. Ssangyong säljs i mer än 115 länder över hela världen och erbjuds av ett nätverk av auktoriserade återförsäljare i Sverige.

Automekano i Göteborg AB - en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service - den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken - bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!