Våra tjänster

Vi på Automekano erbjuder ett komplett utbud av service- och reparationstjänster för din bil. Klicka nedan för mer information.

Filtrera efter tjänst
Elektronisk systemtjänst Inspektion & kontroller Däckservice Motorservice Kontroll av bilglödlampor Bilreparation och service

Elektronisk systemtjänst

Elektronisk service och diagnos

Vi kan erbjuda ett komplett utbud av elektrisk- och elektronisk service, från att diagnostisera och reparera problem med ditt fordons datoriserade system till att kontrollera och byta batteri.

Batterikontroll

En smidig batterikontroll hos oss är allt som krävs för att du ska slippa bekymra dig över ett urladdat batteri. Med vår professionella service kan vi snabbt och enkelt bedöma batteriets hälsa och funktionalitet.

Inspektion & kontroller

Bildiagnostisk kontroll

En datordiagnostisk kontroll av din bil från oss på Automekano kommer att ge dig en korrekt bild av hur ditt fordon fungerar.

Bromsreparation och underhåll

Reparera dina bromsar eller lämna in bilen för bromsunderhåll hos oss.

Professionell fordonskontroll och test av avgasutsläpp

När det är dags för nästa kontrollbesiktning och avgastest kan vi på Automekano utföra allt nödvändigt arbete. Om du önskar kan vi kontrollera fordonet i förväg, för att korrigera eventuella problem.

Professionell service för el- och hybridfordon

Våra skickliga tekniker är experter på att hantera el- och hybridfordon och säkerställer korrekt felsökning och säker hantering av elektriska komponenter.

Professionell fordonskontroll

Automekano i Göteborg erbjuder professionella inspektioner och underhållsarbeten, utan att tillverkarens garantier förloras. Även för nya fordon.

AC-Service

Njut av en fräsch och behaglig miljö i kupén genom en årlig luftkonditioneringsservice hos oss på Automekano.

Professionell hälsokontroll

Vårt mål är att erbjuda dig trygghet på vägarna. Genom att regelbundet genomgå en hälsokontroll hos oss kan du försäkra dig om att ditt fordon är i säkert skick. Vi strävar efter att leverera denna service snabbt och effektivt för att minimera ditt besvär och hålla kostnaderna rimliga.

Däckservice

Däckmontering

När du ber oss att serva dina däck kommer vi att bedöma dina däck ärligt och ge dig personlig rådgivning. Vi kompromissar aldrig med kvaliteten!

Motorservice

Motordiagnostisk kontroll

Våra systemspecialister använder den senaste diagnostikutrustningen och sin omfattande expertis för att analysera din bil och säkerställa dess prestanda och effektivitet.

Olje- och filterbyte

Ett olje- och filterbyte kan verka som en rutinservice, men att be oss om det har några stora fördelar.

Kontroll av bilglödlampor

Billampskontroll

Boka service och byte av dina billampor oss oss redan idag.

Bilreparation och service

Professionell Glasservice

Låt våra experter omedelbart reparera skador från stenskott. Vid behov installerar vi en helt ny ruta – professionellt och noggrant.

Bilreparation och Bilservice

Lita på oss på Automekano för dina bilreparationer eller bilservice och njut av fördelarna med att ha en förstklassig serviceleverantör.

Bilservice

Vi kan erbjuda professionell service och underhållsarbete utan att du förlorar tillverkargarantin.